keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Taiteiliaelämää-haaste Neloseen

Neiti T on Taiteilia isolla T:llä ja suurella sydämmellä. Kuten niin monet muutkin todelliset Taiteilat, neiti T on väärinymmärretty ja osittain siksi yhteiskunnan normeja vastaan. Taiteiliattaramme ei siis usko kursseihin, kouluihin, arkisiin töihin tai elämänmittaisiin sopimuksiin, vaan hän etsii inspiraation lähteitä elämällä ja kokemalla, päämääränään nauttia mahdollisimman paljon.

Aloitus:

Luo neiti T! Tavoitteena on tulla Taidemaalareista taitavimmaksi. Tämä tuo Pohdiskelija-piirteen simille. Muiksi piirteiksi valitaan Romantikko, Lapsikammoinen ja Itsevarma. Taiteilia on nuori aikuinen.

Piirteet


Taiteilian taiteillisuus näkyy ulkonäössäkin. Muokkaa simistä mieleisesi, kunhan vaatteet, asusteet ja meikit korostavat neiti T:n valloittavaa persoonaa. Nimenkin tulee olla taiteilialle sopiva. Esimerkkipelissäni maailmaa valloittaa Hinni-Ebba Shoutlady.

Muuta neiti T sopivalle tontille ja rakenna hänen kanssaan loistelias asumus. Korkeat seinät ja ikkunat tuovat ateljee-kotiin valoa. Ikkunat eivät tosin ole pakollisia kuin maalausnurkkauksessa. Pintojen värit ynnä muut kuosittellut valitaan huolella. Lisäksi neiti T tarvitsee parivuoteen, vessan kalusteineen, jääkaapin, sähköhellan, työtason ja totta kai maalaustelineen! Lisäksi hyvästä valaistuksesta on huolehdittava maalausnurkkauksessa ympäri vuorokauden. Jos rahaa jää, televiso ja stereot ovat hyviä sijoituskohteita. Käteistä huoleton neiti T jättää vain noin 500§ verran.

Hinni-Ebba ateljeessaan


Elanto:

Inspiraatio ei kysy aikaa eikä paikkaa, joten päivätyötä ei voi harkitakaan. Äärimmäisen lahjakas neiti T hankkii toimeentulonsa vain ja ainoastaan maalaamalla. Alkuun vähäinen arvostus (taloudellinen varsinkin) uhkaa katkeroittaa neiti T:n joten kaivataan vastapainoksi huviakin.

Taiteilia Hinni-Ebba ja miehiä!


Neiti T:n yksityiselämä:

Neiti T pitää miehistä. Ei naisissakaan mitään vikaa ole, mutta miehet ovat se pääruoka. Mitä useampi mies sen parempi, onhan ainakin eletty ja inspiraatiota syntyy. Neiti T siis uskoo vapaaseen rakkauteen. Niin ja yksi pikku juttu vielä, neiti T:n vapaaseen elämänkuvaan ei ehkäisyt sovi, joten aina kun petihommiin ehtii, on yritettävä saada lasta. Josta pääsemmekin seuraavaan osioon.

"Se sika teki mut raskaaksi!":

Neiti T:n vapaaelämänasenne johtaa ennemmin tai myöhemmin raskauksiin. Ei T varsinaisesti lapsirakas ole, mutta onnistuuhan noiden kakaraoiden hoitaminen töiden ja muiden bisnesten ohessa. Lisäksi lapset kasvaessaan voivat tuoda leipää taloon kuten sanotaan. Neiti T nimeää lapset omien korkeiden taiteellisten näkemyksiensä mukaan, joten Johnia tai Maijaa tuskin tulee perheestä löytymään. Johniemaija ehkä sen sijaan.

Äiti pukee lapsensa rakkaudella ja päättää siis lapsiensa pukeutumisesta ja hiustyylistä aina teini-ikään saakka. Vaikka neiti T onkin instituutteja vastaan, hänen täytyy sallia lapsiensa koulunkäynti. Yksikään neiti T:n katon alla asuva jälkeläinen ei sen sijaan saa käydä osa-aika- tai päivätyössä, maalaamalla, kirjoittamalla tms lapset saavat kuitenkin auttaa äitään elättämään alati paisuvaa perhettä. Äidin suurin ilo lapsista onkin, jos heistä kasvaa myös kunnon taiteilioita!

Hinni-Ebban esikoispoika Inidiesauri


Tässä vaiheessa todettakoon, että neiti T pitää lapsen syntymää aina miehen vikana. Siksipä hän menettää täysin kiinnostuksensa kyseiseen sankariin raskauden varmistuttua. Julmaa tai julmaa, neiti T keskittyy silloin iskemään uutta adonista itselleen.

Hinni-Ebba ja viisi lasta, kuvasta puuttuu Poikuli-MyrttiJJoku ilkeämielinen ihmienn tai sim voisi kuvata neiti T:tä itsekkääksi. Hän olisi tietenkin luonnollisesti täysin väärässä. Taiteilia keskittyy inspiroiviin asioihin puhtaan taiteen takia, jalo luonne kun on. Kotityöt yms tylsyydet jäävätkin siis mahdollisimman pitkälti lasten vastuulle.


Loppu:
Haaste loppuu, kun haaste loppuu, eli Taiteiliamme saavuttaessa Korkean Haaveensa. Hyväksyttävä suoritus vaatii Taidemaalareista taitavimman -tavoitteen täyttymisen lisäksi vähintään viisi lasta, joilla on kaikilla eri isä.

Esimerkkipelini päättyi 14 päivää ennen Hinni-Ebba Shoutladyn vanhukseksi tuloa. Lapsia  oli kuusi, joista vanhin juuri aikuinen. Käteistäkin löytyi reilu 2000, eli ei mikään turha perhe:D

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana haaste! Riemastuin ja ihastuin jo kolmosen Taiteilia elämästä - nyt mikään ei voi estää kokeilemasta samaa nelosella. Tää on tarpeeksi yksinkertainen eikä kaikki aika ja energia mene pisteiden laskemiseen tai miettimiseen, mikä on sallittua ja mikä ei.
  Hinni-Ebba on ainakin persoonallisen näköinen Taiteilija isolla T:llä. Lapsiraukkojen ilmeet kertovat paljon... =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhh, kiitos Piastella! En itsekään pidä monimutkaisista haasteista:D

   Poista
 2. ootko hiljentynyt ladattujen tekemisen saralla? mielellään ottaisin sulta ladattuja vastaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan ole vähään aikaan teksturoinut mitään. Voisin kyllä pian taas kokeilla askarrella jotain, jos vain keksisi mitä:)

   Poista

Please, leave a comment, in Finnish or in English
-Hilbert