keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Uusi Toivo

Edellistä tapettia tiirailessani päätin antaa Toivolle vielä uuden yrityksen. Ei tästä nytkään täydellinen tullut (keskikorkean listoissa on ruma sauma neljän ruudun välein) ja edelleen on voimassa himmeä sauma neljän seinän välein ja tapetti pitää pistää seinä kerrallaan pelissä ja alkamiskohtaa ei voi valita ja mitä kaikkea. Kuitenkin tässä tekstuuri pysyi kirkkaampana, joten pistän tämänkin jakoon. Korjasin tuon keskikorkean listan sauman, ainakin jotenkin, koetan muistaa vaihtaa keskimmäisen kuvan ajantasaiseen jossain välissä:P Nyt on kuvatkin ajantasalla!

Lataa korjattu Uusi Toivo (Donwload mural wallpaper)

2 kommenttia:

  1. Tää on upee tapetti! Tykkään ite just tälläsistä, neutraaleista mutta silti pitää olla jotain kuvioo, jotain "särmää" :) Ihana kuvio ja näin kuvissa näyttää ainakin paremmalta kuin edellisen postauksen tapetit, vaikka olin kyllä niistäkin ihan innoissani.. :D kiitos jälleen Hilbert!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, paljon kiitoksia Adda! Tuo Toivo-kuosi ei ollut kaikista helpoin Simsiin sovellettava, kun kuvio jatkuu epämääräisin korkeuseroin kaistaleesta toiseen. Siksi päädyin tällaiseen monen seinän tapettiin, ei kuvio näissäkään saumatta jatku, mutta neljä seinää on moneen huoneeseen riittävä:) Tykästyin tähän oravaan ja kukkiin sen verran, että vaikeuksista huolimatta tahdoin jakaa tämän.

      Poista

Please, leave a comment, in Finnish or in English
-Hilbert